Asociatia Hand2Hand Romania

Asociatia Hand2Hand Romania

Moș Crăciun pentru sufletele din Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropsihică ”Uverturii” @ 400 km pentru 40 de suflete

Dată: 01 December 2017

Alexandra va alerga 400 de km pana pe 1 decembrie pentru cei alflati in grija Centrului de plasament ”Uverturii”.

[ Show more ]

1

Galantomi:

24

Donații:

1,996 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Cu sufletele din Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropsihică ”Uverturii” Alexandra am făcut cunoaștință acum doi ani. Deși de mai bine de 10 ani lucreza cu copiii din centrele de plasament, impactul pe care l-a avut acest centru asupra ei a fost copleșitor. Dintre 40 de beneficiari, mai mult de jumătate sunt imobilizați la pat, neputând să comunici cu ei. Restul sunt suflete de copiii în trupuri de oameni mari.  

Nu au dorințe extraordinare. Pot părea chiar banale pentru unii dintre noi. Vor și ei, de Crăciun, să aibă sub brad cadourile mult visate. Care să știți că nu sunt ceva extraordinar: câteva jucării, obiecte de igienă personală, câteva haine și încălțăminte.  

Alexandra isi ia angajamentul de a le oferi fiecăruia dintre ei câte 10 km. Ea va alerga până în data de 1 decembrie 400 de km, timp în care spera să strânga suma de 6000 lei, suma fiind suficientă pentru a acoperii cadourile pentru toți. 

De fiecare dată când va alerga va posta pe pagina ei de Facebook dar și pe pagina ”AlergInCulori”.

Puteți să vedeți kilometrii alergați de Alexandra și pe garmin.com.