Un foisor pentru copiii din Adapost, sector 5

Adapostul de zi si noapte pentru copiii strazii, sector 5, se afla pe strada Prelungirea Ferentari 72-74. Aceasta este casa a 10 copii, uneori 15. Aici e locul unde ei mananca, dorm, isi fac temele si atunci cand e frumos afara, se joaca impreuna cu cei 4 catei de care au grija. Curtea este mare si frumoasa si un foisor unde ar putea sta la povesti sau poate chiar sa-si faca temele ar fi binevenit.

Asociatia Hand 2 Hand (H2H) - "Mai putine acte, mai multa actiune" (“Less paper, more action”) si “Zambeste! Este contagios” (“Smiling it is contagious”) sunt motto-urile dupa care se ghideaza cei implicati in acest ONG. Promovarea atitudinilor pozitive in randul tinerilor defavorizati este unul dintre principalele noastre obiective.

ONG-ul deruleaza programe, pentru integrarea socio-profesionala a copiilor din centrele de plasament si adaposturi, cresterea incredereii in sine si dezvoltare personala prin arta, dezvoltarea unor programe de responsabilitate sociala, oferirea de suport financiar familiilor in dificultate, imbunatatirea calitatii vietii grupurilor vulnerabile si dezavantajate din Romania, atragerea de resusrse financiare, donatii si sprijin direct din partea angajatilor din companii private, incluziune sociala (cu accent pe copii din centrele de plasament si adaposturi), egalitatea de sanse si dotarea diferitelor centre cu materiale necesare pentru o buna desfasurare a activitatiilor.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

3,005 RON

Evenimente fundraising

28 May 2016

150 km pentru un foisor pentru copiii din Adapost, sector 5

In beneficiul: Un foisor pentru copiii din Adapost, sector 5

In 2013 am avut prima mea alergare oficiala, Semi-maratonul Bucuresti. La cateva luni dupa, mai exact in octombrie am facut primul meu maraton, tot in

3,005 RON

Suma:

1

Galantomi:
16 Donatii

Pagini fundraising

150 km pentru un foisor

In 2013 am avut prima mea alergare oficiala, Semi-maratonul Bucuresti. La cateva luni dupa, mai exact in octombrie am facut primul meu maraton, tot in

3,000 RON Target
3,005 RON Suma
16 Donatii
100% Complete